Rettferdighet! (Heftet)

Guds vilje for vår verden

Forfatter:

og

Egil Fredheim (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 124
Forlag: Norsk bokforlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Do justice
Oversatt av: Fredheim, Egil
ISBN/EAN: 9788270074235
Kategori: Religion
Omtale Rettferdighet!
Ganske tidlig lærer barna at noe er urettferdig. Kanskje deres forståelse av hva som er rett, ikke helt samstemmer med vår oppfatning. Men sterke meninger har de. Vi er alle enige i at mye er urettferdig. Bibelen er da også opptatt av temaet. Gud vil rettferdighet. I denne boken belyser kristne ledere og akademikere rettferds-begrepet ut fra et kristent ståsted.

Flere forfattere siterer Mika 6, 8: Han har kunngjort for deg, menneske, hva godt er. Og hva krever Herren av deg? Bare at du gjør rett, viser trofast kjærlighet og vandrer ydmykt med din Gud.

Boken er spesielt tilegnet den internasjonale hjelpeorganisasjonen ADRA, Adventist Development and Relief Agency. ADRA er ofte blant de første til å hjelpe etter et jordskjelv, en flodbølge eller annen katastrofe. I samarbeid med FN er ADRA med å hjelpe tusenvis av flyktninger på vandring i Europa, på vei vekk fra fra krig og en ødelagt fremtid. Organisasjonen driver et langsiktig arbeid mange steder i verden, særlig innen utdanning. De kommer tett å nøden og vet hva urettferdighet er.

Vi kan alle være med på å hjelpe, både ved egen adferd lokalt og gjennom formelle organisasjoner. Denne boken vil inspirere til innsats.

Til toppen

Flere bøker av Nathan Brown og Joanna Darby: