Revisjon (Heftet)

- teori og metode

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 704
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202299309
Kategori: Økonomi og ledelse
Fag: Revisjon, skatt og regnskap
Nivå: Akademisk
Omtale Revisjon

Revisjon - teori og metode er en ideell følgesvenn for alle revisorstudenter. Med sin klare studentvennlige stil og fremstilling er boken en glimrende støtte i det treårige bachelorstudiet i revisjon.

Boken gir en grundig og systematisk fremstilling av det teoretiske grunnlaget for revisjon av regnskap og legger vekt på revisors vurdering av vesentlighet og risiko. Boken forklarer også hvordan revisor innretter revisjonsarbeidet i praksis.

Fremstillingen er forankret i Den norske Revisorforenings nye Standarder for kvalitetskontroll, revisjon, begrenset revisjon, attestasjonsoppdrag og beslektede tjenester, som gjelder for revisjon av regnskaper for perioder som begynner 1. januar 2010 eller senere. Boken er oppdatert i henhold til utviklingen i lover og forskrifter frem til mai 2010.

Revisjon - teori og metode er også en god støtte for praktiserende revisorer på grunn av det praktiske utgangspunktet og den gjennomførte oppdateringen.

Viktige punkter:
• gjennomarbeidet fremstilling med utstrakt bruk av eksempler
• basert på norske lover og standarder som gjelder for revisjon av regnskaper for 2010
• benyttes som lærebok ved de fleste skoler med revisjonsundervisning

Bror Petter Gulden er statsautorisert revisor og siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han er studierektor ved Handelshøyskolen BI med fagansvar for bachelorstudiet i revisjon og med kursansvar på masterstudiet i revisjon og regnskap.

Til toppen