Rød desember av Frits De Bourg (Ebok)
Ebok

Rød desember (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.66 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241916441
Kategori: Krim og Spenning og Skjønnlitteratur
Omtale Rød desember
«Kvinnen lå i grøftekanten. I det hvite, sterile karbidlyset virket blodet svart. Det fulgte en linje langs kjeven ned til halsen, hvor det spredte seg i vifteform til det ble suget opp av den tykke ullgenseren som blekk av trekkpapir. Regnvann og blod klistret håret hennes sammen til svarte hyssingstumper som lå floket over den hvite hodebunnen.»

Høsten 1957. Forholdet mellom øst og vest har nådd det absolutte frysepunktet, men journalist Nicolay Wolff ønsker bare å finne ut hvem som kjørte ned og drepte en ung kvinne. Da må han forholde seg til en erkekristen sekt med mystisk store inntekter, hemmelige overvåkingstjenester og forsvunne våpenlagre.

Snart befinner både Wolff og etterforsker Ulla Stevenson seg i en virvelstrøm av livsfarlige begivenheter.
Frits de Bourg (f. 1946 i Drammen) bor i Sandefjord. Han debuterte med En kald død i 2013, den første boken om journalist Nicolay Wolff. Forfatteren har hatt et mangslungent yrkesliv, har tidligere drevet med fallskjermhopping, dykking på skipsvrak og skrevet en rekke artikler om dykking og marinarkeologi. Rod desember er hans fjerde krimroman.
«[De Bourg] turnerer både karakterene, handlingen og språket med ironisk eleganse som gir stor leseglede.»Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Andre utgaver

Rød desember
Bokmål Innbundet 2018
Rød desember
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020