Rom Stoff Tid Fysikk 1 (2013) (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 480
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202402501
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Fysikk 1
Nivå: Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Rom Stoff Tid Fysikk 1 (2013)

Rom Stoff Tid Fysikk 1 (2013) er en praktisk alt-i-ett-bok med et nyskrevet teknologikapittel. Oppgaver, småforsøk og utvalgte laboratorieøvinger fra tidligere studiebok er flyttet til læreboka, mens utvalgte laboratorieøvinger ligger gratis tilgjengelig på nett. Ellers innebærer denne revisjonen forbedringer i innhold og struktur, lærere som er vant til å bruke tidligere utgaver av Rom Stoff Tid vil kjenner seg godt igjen.

RSTnett – gratis for elever
RSTnett har enkel navigering og god struktur. Fagnettstedet har mange løste eksamensoppgaver, flere regnede eksempler og en bank med laboratorieøvelser og tips til laboratoriearbeid. RSTnett inneholder animasjoner og visualiseringer, interaktive simuleringer, interaktive tester, animasjonsbaserte oppgaver, løsningstips til oppgavene i boka og et rikholdig tilfang av lenker til ressursstoff.

Lærersidene på RSTnett tilbyr en fyldig lærerveiledning til hvert kapittel i boka. Her finner læreren også undervisningsressurser og utfyllende fagstoff. Alle figurer som brukes i læreboka, kan lastes ned. På lærersidene får læreren også forslag til terminprøver som legges ut 1. april og 1. november årlig.

Komponenter
• Lærebok med teori, oppgavesamling, småforsøk og utvalgte laboratorieøvinger som alt-i-ett-bok
• Elevnettsted med læringsressurser, gratis
• Lærernettsted med undervisningsressurser og terminprøver, lisensbelagt

Til toppen

Flere bøker av Per Jerstad:

Du vil kanskje også like