Romantikk og Intriger av Trine Elverum (Ebok)
Ebok

Romantikk og Intriger (Ebok)

Serie: Klinikken 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Ingen DRM
Filstørrelse: 0.76 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Moderne serier
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788293613046
Kategori: Romanserier
Omtale Romantikk og Intriger
Alle preges av Kamilles alvorlige ulykke, men livet må gå videre; både for dem som jobber på Klinikken, og dem som er hjemme.
Anders har en hovedoppgave han må skrive. Etter ulykken er det enda viktigere at han blir ferdig psykolog og får autorisasjonen sin. Dessuten må han bort fra Rebecca. Det blir vanskeligere og vanskeligere for ham å ha en sjef som kun er ute etter én ting.

Da Klinikken får sin nye klinikksjef, får Renate sitt livs sjokk. Hun er sikker på at dette er mannen som har bidratt til å ødelegge livet hennes. Hun er fast bestemt på å stanse ham, men i stedet lar hun seg fange. Forholdet mellom jentene i glassburet blir satt på vanskelige prøver disse månedene. Vil de greie å holde sammen?

Følg de fascinerende personlige historiene til ansatte og pasienter ved Klinikken. Blir psykotiske Hans bedre? Greier Anne-Lise å holde seg unna alkoholen, og hvordan går det egentlig med forholdet mellom henne og vaktmester Rune?

«Det verste var følelsen av at alle andre visste. At de så meg, og fortvilelsen min, men ikke ville hjelpe meg. Mor var en innesluttet dame. Hun var bakstekjerring i bygda og et arbeidsjern av dimensjoner. Hun la all kjærligheten sin i baksten. Hun skulle nok ønsket at det aldri hadde blitt noe resultat av hennes ungdomsaffære, hvis det var dét det var. Hun brukte meg som medhjelper i bakstestua. Mer var jeg ikke for henne.»

Ved en annen psykiatrisk klinikk, i Moss, sitter Kamilles mor. Hun vet ennå ingenting om ulykken Kamille har vært utsatt for. Hun er fremdeles langt fra frisk, og ingen våger å ta sjansen på at hun skal bli verre av dårlige nyheter.

Til toppen

Bøker i serien