Ros av Gry Espedal (Ebok)
Ebok

Ros (Ebok)

om anerkjennende ledelse og hvordan skape verdsettende arbeidsmiljø

Forfatter:

David Keeping (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 224
Illustratør: Keeping, David
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 4.45 MB
Filformat: PDF
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205538382
Kategori: Organisasjon og ledelse
Omtale Ros
Lær deg kunsten å rose dine medarbeidere!

Å være en anerkjennende leder eller coach handler om en holdning, et tenkesett og en tilnærming som bringer det beste frem i andre, enten det er medarbeidere, kollegaer eller ledere. Det handler om å gi tilbakemeldinger som skaper engasjement og lyst, og om å jobbe med arbeidsmiljøet slik at det kjennes verdsettende.

Forfatteren viser deg hvordan du kan bli bevisst på det du allerede gjør som er av anerkjennende art, og hvordan du kan handle og tenke annerledes for å fokusere på anerkjennelse, både som leder og coach.
Vi er ofte ikke gode nok til å rose andre og gode medarbeidere kan slutte i jobben sin fordi de ikke opplever å bli satt pris på. Mange ledere roser medarbeidere med korte kommentarer som: «Det var bra!» eller «Så flink du er!». Men, å være en anerkjennende leder eller coach handler om så mye mer.Hvis du som leder blir god til å rose og anerkjenne andre får du medarbeidere med økt produktivitet, interesse for sine kollegaer, lojalitet, gode tilbakemeldinger og tilfredse kunder.

Til toppen