Roy Beans lov (Heftet)

den komplette historien i farger

Serie: Tex 

Forfatter:

Aurelio Galleppini (Illustratør) Virgilio Muzzi (Illustratør) Guglielmo Letteri (Illustratør) Nina Haugdahl (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 298
Illustratør: Galleppini, Aurelio , Muzzi, Virgilio og Letteri, Guglielmo
Forlag: Egmont Kids Media Nordic
Språk: Bokmål
Originaltittel: La legge di Roy Bean
Oversatt av: Haugdahl, Nina
Serie:
ISBN/EAN: 9788242966148
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Omtale Roy Beans lov
På vei gjennom New Mexico, et sted mellom Fort Stanton og El Paso, møter Tex og Carson Madame de Thebe, også kalt Spardame. Den egyptiske spåkvinnen reiser i en vogn med alle sine eiendeler, sammen med sin trofaste og fåmælte tjener Alì, og forteller våre to helter at hun er blitt lurt og forrådt av en mann ved navn Tom Paxton. Han ga dem tilbud om å eskortere dem på veien og beskytte dem mot ørkenens farer, men viste seg snart å være en hensynsløs kjeltring. Tex og Carson får i oppdrag å spore opp Paxton og gi Spardame en siste hevn.
I den andre historien skal vi til Langtry, der Tex og Carson møter den sagnomsuste dommeren Roy Bean, med det selvutnevnte kallenavnet «Loven vest for Pecos». I den lille byen Langtry har Bean rettssal og saloon i samme lokale, og her er dommene avhengig av dommer Roy Beans dagsform og humør ...

Denne serien tar for seg de absolutt første historiene med Tex Willer og vennene hans, i gode opptrykk helt fra starten og kronologisk. Som om ikke dette var nok, så er de serien i farger. Fargene satt et stykke inne hos skaperne av serien i Italia, men til slutt tok de sjansen og startet den italienske versjonen av serien. Sent på høsten i 2009 kom den også for første gang til Norge.

Til toppen

Flere bøker av Gianluigi Bonelli:

Bøker i serien