Sanger om våpen av Jennifer Clement (Ebok)
Ebok

Sanger om våpen (Ebok)

Forfatter:

Tone Formo (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.23 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Gun love
Oversatt av: Formo, Tone
ISBN/EAN: 9788205502109
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Sanger om våpen
Vakkert og originalt om utenforskap, brutalitet og et annerledes mor-datter-forhold

Fjorten år gamle Pearl bor i en ødelagt bil i en bilpark i Florida. Hun bor i forsetet og moren i baksetet. På dashbordet har de et imaginært piano, og i bagasjerommet oppbevarer de verdifulle minner fra et tidligere liv. Sammen overlever de på pulvermelk, insektspray og betingelsesløs kjærlighet.
Men da moren forelsker seg blindt i Eli Redmond, glemmer hun å ta seg av datteren. Pearl blir nødt til å holde seg unna bilen når han er på besøk, og lager seg et eget rom i en forlatt campingvogn der hun kjederøyker stjålne sigaretter. Så gir Eli gir moren en liten pistol, den fineste gaven man kan gi sin elskede, og livet endrer seg for alltid.
Sanger om våpen er en brutal og vakker fortelling om kjærlighet, tilhørighet og vold. Den ble nominert til The National Book Award i 2018 og er kåret til en av årets beste bøker i flere tidsskrifter, blant annet Time Magazine.
"Trollbindende ... en fabel om moderne amerikansk vold, og motstandskraften som kreves for å overleve en barndom i skyggen av den.» Salon
«Gir et glimt av hva en våpenpoetikk kunne sett ut som ... I denne boken er det voldsmaskineriet som skaper en følelse av tilhørighet - av deilig livet-eller-døden-enkelhet.» The New Yorker

Til toppen

Andre utgaver

Sanger om våpen
Bokmål Innbundet 2019

Flere bøker av Jennifer Clement: