Sannheten om Harry Quebert-saken av Joël Dicker (Ebok)
Ebok

Sannheten om Harry Quebert-saken (Ebok)

Forfatter:

Gøril Eldøen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.51 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Pax
Språk: Bokmål
Originaltittel: La vérité sur l'affaire Harry Quebert
Oversatt av: Eldøen, Gøril
ISBN/EAN: 9788253037011
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Sannheten om Harry Quebert-saken
USA, våren 2008: Den unge stjerneforfatteren Marcus Goldman drar på besøk til sin gamle venn og mentor, forfatteren Harry Quebert, for å få hjelp med en plagsom skrivesperre. Kort tid senere finner politiet liket av en ung jente nedgravd i hagen til Harry, og han pågripes for mord. Marcus er overbevist om sin venns uskyld. Han starter sin egen etterforskning, og begynner å skrive en bok om saken. Gradvis avdekkes et komplisert nett av hemmeligheter, og mange uventede og nervepirrende hendelser inntreffer før den dramatiske sannheten til slutt kommer for en dag. Hvem drepte Nola Kellergan? Hva skjedde i New Hampshire sommeren 1975? Og hvordan skriver man egentlig et mesterverk?

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Joël Dicker:

Anmeldelser Sannheten om Harry Quebert-saken
«Det skjer veldig sjelden, men når det skjer er det utrolig spennende. Ung eller gammel, kresen eller lett å glede, kvinne eller mann, alle leser uten avbrudd til siste side av Joël Dickers roman. Den etterlater deg utslitt og oppløftet av den jevne strømmen av litterært adrenalin som forfatteren har sprøytet inn i årene dine …» - Le Figaro Littéraire

"Hekta på Dicker … Et vidunder av et plot, med brå vendinger, mord, falske skyldige og ekte skjebner … Har du først begynt, er det umulig å stoppe." 
Elle

"Sannsynligvis den mest underholdende tittelen denne bokhøsten fra en av de mest oppsiktsvekkende forfatterne." 
KulturSPIEGEL

"Med stort fortellertalent driver Joël Dicker handlingen framover; den utvikler et uimotståelig dragsug som ikke svekkes over 600 sider … En ekstraordinær roman, den er på samme tid spenning og romantikk, sosialt drama og litterær satire."
Deutschlandradio

"Bokhøstens overraskelse, boken vi ikke kan legge fra oss etter timer med medrivende lesning … Minner om Philip Roth, Jonathan Franzen eller Woody Allen."  
Le Point

"Det er godt mulig at Dickers ‘Sannheten om…’ snart er på alles lepper." 
Die Welt

"Vanvittig vanedannende" 
La Vanguardia

"Alle snakket om boka. Dette er den første setningen i Sannheten om Harry Quebert-saken: En selvoppfyllende profeti, for boken til Joël Dicker har blitt et verdensomspennende fenomen."
Le Monde

Til toppen