Schroder av Amity Gaige (Ebok)
Ebok

Schroder (Ebok)

Forfatter:

Johanne Fronth-Nygren (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.56 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Schroder
Oversatt av: Fronth-Nygren, Johanne
ISBN/EAN: 9788205446175
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Schroder
En kritikerrost, gripende og urovekkende roman om de sju dagene en far tilbringer på biltur med datteren han har kidnappet under et besøk.

Da den unge, tyske innvandreren Eric Schroder er på sommerleir i New England, tar han navnet Kennedy for å passe bedre inn; en skjebnesvanger løgn som kommer til å føre ham inn på en opplevelsesrik, men til slutt tragisk kurs.

Flere år senere er det Eric Schroder selv som forteller historien om sin desperate flukt til Vermont, med den seks år gamle datteren, Meadow, i et forsøk på å unnslippe myndighetene, i en opphetet kamp om foreldreretten, og med en kone som snart vil oppdage at ektemannen ikke er den hun tror han er. Bak lås og slå tar Eric livet sitt opp til vurdering, for å forsøke å forstå og kanskje til og med kunne forklare oppførselen sin: den smertefulle atskillelsen fra moren i barndommen, den opprivende flukten til USA med den fåmælte faren, romansen som svant hen under løgnenes skygge. Og; hans stolteste øyeblikk og største nederlag som en mangelfull, men kjærlig far.

Schroder er snedig pønsket ut av Amity Gaige og byr på dyptpløyende betraktninger om historie og farskap og de mange identitetene vi ikler oss i livet . dem vi er født med, og dem vi skaper selv.

Til toppen