Sci-fi ungdomsskolen (Innbundet)

Forfatter:

John Martin (Illustratør) Jens E. Røsåsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 311
Illustratør: Martin, John
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sci-Fi Junior High
Oversatt av: Røsåsen, Jens E.
ISBN/EAN: 9788242959683
Kategori: Småbarn
Alder: 9 - 12
Omtale Sci-fi ungdomsskolen
Møt Kelvin Klosmo - den eneste jordboeren på ungdomsskolen ute i verdensrommet! Sci-Fi-ungdomsskolen handler om den nye gutten på skolen. Han heter Kelvin Klosmo, og skolen hans ligger tilfeldigvis i verdensrommet.

Sært, hva? Men det er det som gjør det så gøy å lese - du får oppleve ville og fantastiske ting som kriminalitetsbekjempende skilpadder, hemmelige skoler for trollmenn og en flygende gutt som ikke vil bli voksen. Og akkurat som Kelvin finner du kanskje noe utrolig sært på disse sidene: en bok som er morsom å lese. Sci-Fi-ungdomsskolen byr på romskip, roboter, gale forskere, aliens, bøller, nye venner og superlættise tegneserier.

Dessuten lærer Kelvin følgende: Aliens kan også være bøller. Intergalaktisk matkrig er gøy, men ganske ekkelt. Og til slutt: En gal vitenskapsmann fra jorden er ute etter totalt herredømme over universet, og alle er dømt til undergang. Men frykt ikke, kjære leser: Du kommer til å le så høyt at de hører deg på månen.

Boken er skrevet av Scott Seegert og rikt illustrert av John Martin. Sistnevnte bedyrer at det ikke går en dag uten at han tegner monstre, roboter og helter fra barndommen. Begge bor i Michigan, USA, og Sci-Fiungdomsskolen er deres andre samarbeidsprosjekt.

Til toppen