Seks historier av Matt Wesolowski (Nedlastbar lydbok)

Seks historier (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Sverre Knudsen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Johannessen, Bendik Østbye , Nergaard, Ivar , Høiner, Espen Klouman , Winther-Larsen, Helge , Vidnes-Kopperud, Bodil , Eilertsen, Runa , Sandvik, Espen , Strøm, Haakon , Grundvig, Kirsti og Hivju, Erik
Spilletid: 8:16
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Six stories
Oversatt av: Knudsen, Sverre
ISBN/EAN: 9788242166166
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Seks historier
Ett lik. Seks historier. Hvilken er sann?

1997. Scarclaw, et isolert høydedrag i Northumberland nordøst i England. Liket av den forsvunne tenåringen Tom Jeffries blir funnet i et myrlendt turområde. Dødsårsaken er ukjent og det blir fastslått å være en ulykke. Men ikke alle er overbevist. Sannheten om hva som skjedde ute på den naturskjønne, men nifse heia ligger begravet i minnene til den sammensveisede vennegjengen som var med på den skjebnesvangre turen, og i de svevende vitneforklaringene til et fåtall lokale innbyggere.

2017. Den myteomspunne gravejournalisten Scott King har gjort suksess med sine podcast-granskninger av kompliserte saker. Hans skjulte identitet har gjort ham til en kultfigur på Internett. I en serie på seks intervjuer forsøker King å forstå hvordan gruppedynamikken i tenåringsgjengen kan ha virket sammen med de uhyggelige sagnene om heia og forårsaket Jeffries' død. Hvert intervju avdekker nye perspektiver, og leseren tvinges til selv å avgjøre hvem som snakker sant og hvordan Tom Jeffries døde.

Til toppen

Andre utgaver

Seks historier
Bokmål Lydbok-CD 2017

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: