Sensuelle leker / Seks års venting av Emily McKay og Olivia Gates (Ebok)
Ebok

Sensuelle leker / Seks års venting (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150738681
Omtale Sensuelle leker / Seks års venting
Sensuelle leker

Det er ingen tvil, Griffin Cain elsker bedre enn de fleste. Natt etter natt forfører han den konservative Sydney Edwards med sine syndige, sensuelle leker. Men alt får en brå slutt da Griffin blir valgt til administrerende direktør for familiebedriften, og med det blir han Sydneys sjef.

Griffins far har i et desperat øyeblikk stilt et ultimatum, der arven og en milliard dollar står på spill. Nå trenger Griffin sin tidligere elskerinne – i styrerommet. Men han kan ikke slutte å tenke på deres hete netter, og innser at det eneste stedet han virkelig vil ha henne, er i soverommet!Seks års venting

Seks år har gått siden Mohab ble forlatt av prinsesse Jala. Da sverget han på at han skulle få henne tilbake. Nå, i egenskap av nykronet konge, ser han sin sjanse. Gjennom et fornuftsekteskap kan han forhindre en truende krig, og han vil ha Jala som sin brud!

Å gifte seg med Mohab er ikke akkurat det Jala hadde tenkt seg. Men for å sikre freden, ser hun ingen annen utvei enn å følge hans vilje. I seks måneder skal hun være hans kone. Spørsmålet er om ekteskapet kommer til å innebære en ny sjanse, eller bli en total katastrofe.

Til toppen

Bøker i serien