Singapore sling av Vibecke Groth (Ebok)
Ebok

Singapore sling (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.09 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Publicom
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283040371
Kategori: Krim og Spenning og Skjønnlitteratur
Omtale Singapore sling
En forsvunnet 15-åring. Innsidehandel. Ødelagte familieforhold, drap og penger. Masse penger, eller mangel på penger?
Christian Gundersen gjør det stort på børsen. Han har kuttet hjørner og blir tatt for det. Innsidehandel roper avisoverskriftene og Gundersen tar med seg familien til Singapore for å starte på nytt. I forbindelse med en tur til hjemlandet blir han arrestert for et bestialsk drap. Etterforskningen fører det norske politiet til Singapore der de møter Gundersens advokat Vera Cappelen. Også hun har rømt fra vanskelige situasjoner i Norge. Cappelen er en skarp og sta forsvarer og hun igangsetter en egen etterforskning. Snart er hun på sporet av triadene og hensynsløse forbrytere drevet av profitt og redsel for å bli avslørt. Handlingen tar deg vekselsvis med på politiets iherdige jakt etter den forvunnede 15-åringen i det småborgerlige Oslo på 1960-tallet og drapsetterforskningen i det eksotiske Singapore i 2009. Kan sakene være knyttet sammen på et vis?

Hun har hatt en innholdsrik og spennende jusskarriere. Først som forretningsadvokat og partner i et av Oslos større advokatfirmaerder hun hadde en variert praksis som også omfattet familierett og saker som Alexander Kiellandulykken og kantringen av Sleipner plattformen. Senere, i 1998, ble hun lagdommer i Borgarting lagmannsrett. Hun var leder for de regjeringsoppnevnte granskningskommisjonene etter togulykkene på Åsta i Østerdalen ogpå Lillestrøm stasjon i år 2000. Groth var en av UDs utsendinger til Kenya under rettssaken mot opposisjonspolitikeren Koigi wa Wamwere i 1994.
Hun har vært nestleder i Børsklagenemden og styremedlem i Folketrygdfondet. Groth er nå ekstraordinær dommer i Borgarting.
Singapore Sling er den fjerde boken om advokat Vera Cappelen.

Til toppen

Andre utgaver

Singapore sling
Bokmål Innbundet 2015

Flere bøker av Vibecke Groth: