Sinus Basis 1P-Y Engangsbok (2017) (Heftet)

Matematikk for Vg1. Yrkesfaglige utdanningsprogram

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 184
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202522179
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Matematikk 1P-Y
Nivå: Yrkesfag Vg1
Komponent: Arbeidsbok
Omtale Sinus Basis 1P-Y Engangsbok (2017)

Et godt alternativ for elever på yrkesfag. Sinus Basis 1P-Y er en engangsbok for elever som trenger et enklere opplegg enn andre elever og følger kapittel-inndelingen i Sinus 1P-Y. Engangsboka er laget for å gi læreren et bedre verktøy for å differensiere undervisningen.

Elever som sliter med å få til matematikken trenger gjerne en annen tilnærming til stoffet enn det de har møtt tidligere. I denne boka blir det lagt stor vekt på visualisering. Elevene møter nye forklaringsmåter som fremmer forståelse og effektive teknikker som gjør at de raskt opplever mestring.

Teorien er kortfattet og lett forståelig. Etter eksemplene følger enkle oppgaver slik at elevene kan øve på det de har lært. Elevene løser disse oppgaven direkte i boka. De får mye hjelp med løsningene i starten, og blir så gradvis lært opp til å jobbe mer selvstendig. Etter hvert kapittel er det en egen oppgavedel med enkle oppgaver til hvert delkapittel. Disse oppgavene løser elevene i en egen kladdebok. Dessuten finner de oppgaver som skal løses med og uten hjelpemidler.
Sinus Basis 1P-Y kan brukes på alle yrkesfaglige utdanningsprogrammer, og er utstyrt med mange lenker og QR-koder. Dette gjør at elevene raskt får tilgang til filmer og andre digitale ressurser som kan være til hjelp ved innlæringen av det aktuelle stoffet og gjør det mulig for eleven å arbeide mer selvstendig.

Sinus Basis 1P-Y har som målsetting å bidra til at elevene med lav måloppnåelse skal kunne klare å bestå kurset. Den kan også fungere som en idébok for lærere som ønsker å prøve en annen tilnærming til stoffet.

Komponenter
Tilleggsressurs med teori og oppgaver til utfylling
Elevnettsted, åpent gratis
Lærernettstedet Omkring Sinus, lisens
sinus.cdu.no

Til toppen

Andre utgaver

Du vil kanskje også like