Sinus Eingongsboka 1P (Heftet)

Eingongsbok i matematikk for Vg1. Studieforberedende utdanningsprogram

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 280
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202267698
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Matematikk 1P
Nivå: Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Sinus Eingongsboka 1P
Sinus Eingongsboka 1P
Et fullverdig alternativ for 1P-elever på studieforberedende utdanningsprogram. I engangsboka er lærestoff og oppgaver tilpasset elever med svakt grunnlag i faget, samtidig som læreplanens målsetting er oppfylt.

Sinus Engangsboka 1P er en fullverdig lærebok for elever som helt eller delvis trenger et enklere opplegg enn andre elever. Boka følger kapittelinndelingen i Sinus 1P, men har mindre omfattende teoristoff. Det vanskeligste teoristoffet er tatt ut.

Differensieringsverktøy
Boka er laget for å gi læreren et bedre verktøy for differensiering enn det den ordinære grunnboka kan tilby. Umiddelbart etter eksemplene følger enkle oppgaver slik at elevene kan øve på det de har lært. Elevene løser oppgavene direkte i boka, og de får ofte hjelp for å løse oppgavene. Deretter løses oppgavene på egen hånd. Hjelpetekst er markert med egen skrifttype og farge slik at den lett skiller seg fra den øvrige teksten.

Elever som bruker Sinus Engangsboka 1P, finner flere oppgaver i coSinus 1P. Oppgavene i kategori 1 er velegnet for denne elevgruppen.

Komponenter
• engangsbok med teori og oppgaver
• oppgavesamlingen coSinus 1P som supplement
• gratis fagnettsted for elever og lærere

Sinus fagnettsted
Elevgruppene som benytter seg av våre engangsbøker, vil også kunne ha utbytte av å løse ulike typer oppgaver som er tilgjengelige på nettstedet til Sinus. Dette gir alternativ innlæring av lærestoffet, og elevene lærer å bruke digitale verktøy. Nettstedet kan bidra til å gjøre differensieringen enklere. Det er lagt ut passordbelagte lærersider på sinus.cappelendamm.no

Til toppen

Flere bøker av Tore Oldervoll: