Sirkelen sluttes (Heftet)

bevistgjøring og endring i formidling av musikk

Forfatter:

Tone Margaret Anderssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 160
Forlag: Universitetsforlaget
Språk: Bokmål
Oversatt av: Anderssen, Tone Margaret
ISBN/EAN: 9788215022215
Kategori: Musikk
Omtale Sirkelen sluttes
Det å virkelig kommunisere med andre mennesker er en kompleks og vanskelig aktivitet. Men det er også noe av det viktigste vi holder på med i livet. «Sirkelen sluttes» handler om å nå fram med musikk. Gode fremføringer handler om å skape autentiske, emosjonelle bånd mellom musiker, publikum og musikken.
Bud Beyer har gjort stor suksess med sine workshops og øvelser for musikere, studenter og orkestre. Hans tanker og metoder har provosert, løftet, skapt ny innsikt og - ikke minst - inspirasjon og vilje hos utøvere til å komme i kontakt med både musikken og publikumet.
«Sirkelen sluttes» er en klok og bevisstgjørende bok om å tenke nytt rundt det å fremføre konserter. Boken er full av eksempler og øvelser, og er relevant for alle som jobber med å nå fram til andre, enten de er musikere, lærere eller jobber med kommunikasjon på andre måter.

Dette skriver Lars Ove Bonde, i tidsskriftet "Kulturkapellet":
"...en af de mest provokerende og tankevækkende fagbøger, jeg har læst i mange år. (...) En stor styrke ved bogen er, at den er umådeligt velskrevet. (...) Jeg mener, at Beyers bog er en gave til musikere, musiklærere (på alle niveauer), orkesterchefer og andre. Sirkelen sluttes har potentiale til at blive en ny klassiker, som for min skyld gerne må blive en ny 'bibel' for klassiske musikere."

Til toppen