#sjefen (Heftet)

hvordan bli administrerende direktør i eget liv!

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 277
Forlag: Genesis
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788247605110
Kategori: Selvutvikling

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale #sjefen
Med livet i balanse og deg selv som sjefen lærer du
hvordan du kan lykkes i eget liv.Dine følelser, tanker og handlinger er et uttrykk for hvordan ditt indre trives med faktorer som relasjoner, miljø, kosthold og livsstil. #SJEFEN vil gi deg innsikt i ulike metoder og verktøy som kan hjelpe deg til å leve det livet du selv ønsker deg.

Denne boken er nettopp for deg som ønsker å bli sjef i eget liv! Den er for deg som ønsker å ta kontroll over ferdigheter, livsstil, drømmer og mål.

Den er for deg som vil leve et sunnere og mer helhetlig liv, og for deg som søker dette, men ikke helt vet hvordan, og for deg som bare trenger litt motivasjon og påfyll i hverdagen.

Helene Rasks forståelse av et liv i balanse er forankret i et helhetlig syn på helse, der alle livets sider påvirker hverandre. Et variert og sunt kosthold vil påvirke både din fysiske og mentale helse - og får dermed stor betydning for dine valg, både her og nå - og for hele ditt livsløp.

For å gi deg en kick-start på ditt nye liv som sjef, deler Helene noen av sine favorittoppskrifter med deg - der rene økologiske råvarer står i fokus.

Til toppen