Sjelens stemme (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 126
Forlag: Wisjon forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299768603
Kategori: Selvutvikling
Omtale Sjelens stemme
Bokomtale ved Ivar Antonsen: (Professor i musikk ved California State University 1995 - 2004. Siden 2004 førsteamanuensis ved Norges Musikkhøgskole. Regnes som en av Norges fremste pianister)
«Jeg har lest din bok med stor glede og interesse. Boken favner oss alle fordi du presenterer et Guds-begrep som ikke kobles til noe trossystem, og som derfor er med på å rydde unna trangsyn og fordommer. Jeg tror mange finner en plass i boken og fatter nytt mot, som jeg har gjort. Det fine med din bok er at den ikke trenger religionen, eller setter religioner opp mot hverandre, men viser en universell vei. En vei som gjelder våre innerste tanker og holdninger og hvor det Guddommelige likevel er med hele veien. "Sjelens stemme" balanserer så fint mellom dagligdags sunn fornuft og dype, filosofisk-vitenskapelig-åndelige betraktninger. Inspirerende lesning!»

Bokomtale ved Rikke Helen Bech:
«Jeg fikk meg en stor gledelig overraskelse da jeg leste denne boken! Peder Blåmoli klarte det! Han har skrevet en bok om det vi glemte, men som vi kan huske ved å lese denne boken!

Peder Blåmoli har satt ord på store spørsmål og forklart dem på en klar, inkluderende og innsiktsfull måte. Han har kommet med sin klokskap og vanvittig gode refleksjoner.

Denne boken er for deg som er på søken etter å finne ut hvem du er, og din forbindelse med alt og alle. For deg som til tider strever med å være den du er. Og for deg som lengter etter ditt potensiale, og meningen med alt du gjør.

Noen mener at vi vet «alt» fra vi er født, og så litt etter litt glemmer det. Peder Blåmoli har skrevet en bok om det vi visste, og som vi lengter etter å huske igjen!
Hjertelig takk, for en gave av en bok!»

Til toppen