Skinnende hjerter / En sjokkerende pris av Jules Bennett og Olivia Gates (Ebok)
Ebok

Skinnende hjerter / En sjokkerende pris (Ebok)

Serie: Harlequin Passion 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Passion
ISBN/EAN: 9789150739985
Omtale Skinnende hjerter / En sjokkerende pris
Skinnende hjerter

Hollywoodprodusenten Grant Carter oppdager med én gang han går inn i stallen at han får trøbbel. Han er der for å produsere en film, og så blir han møtt av stjernejockeyen Tessa Barrington – en rødhåret skjønnet som får ham til å miste all forstand! Men kanskje Tessa kan være en herlig atspredelse så han slipper å tenke på den grusomme ulykken, den som har fått ham til å unngå hestemiljøet frem til nå. Spørsmålet er bare hvordan han skal kunne motstå henne under innspillingen og samtidig slåss mot sine indre demoner?En sjokkerende pris

Prinsesse Jenan har som kvinne kjempet hardt for å kunne skaffe seg en utdannelse og et eget liv. Men nå tvinges hun til å ofre seg for familien og gifte seg med Hassan, en mann som er mer enn dobbelt så gammel som henne. Tilværelsen blir ikke lettere av at hun blir som forhekset av Numair Al Aswad – en rik, sexy sjeik som har kommet tilbake til barndommens land.

For å kunne redde Jenan fra det arrangerte ekteskapet, krever Numair en sjokkerende pris. En arving! Numair har hatt disse hatefulle planene lenge, og en viktig del er å få et barn med datteren til kongen av Zafrana. Men da han møter Jenan, blir han slått av en sterk lidenskap. Snart tvinges han til å velge mellom sin kaldblodige hevn og kvinnen som bærer hans ufødte barn.

Til toppen

Bøker i serien