Skiturer i Oslomarka (Fleksibind)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 175
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202482206
Kategori: Natur
Omtale Skiturer i Oslomarka

Boken omhandler skiturer i Kjekstadmarka, Vestmarka, Bærumsmarka, Krokskogen, Nordmarka, Lillomarka og Gjelleråsen, Romeriksåsene, Østmarka, Sørmarka og Follomarka.

I Oslo-området er vi så heldige at de aller fleste kan oppleve vintereventyret rett utenfor stuedøren. Ingen annen hovedstad kan by på noe tilsvarende.

Du kan lange ut i strøkne løyper i bynære deler av Marka eller nyte stillheten i smale scooterspor langt fra folk. Du kan ta deg opp i høyden der snøen ligger lenge og utsikten er spektakulær, eller bare ta en kjapp tur i lysløypa på kveldstid.

Skiturer i Oslomarka inneholder 71 skiturer som er jevnt fordelt over hele Marka. Turene har varierende lengde og vanskelighetsgrad. De fleste turene går i løyper beregnet på klassisk stil, men noen er tilpasset fristil eller begge stilarter.

Korte, detaljerte tekster og oversiktlige kart for hver tur gjør det enkelt å finne frem. I tillegg til turbeskrivelsene er det interessant informasjon om severdigheter, flotte bilder og tips om koselige markastuer med servering.

Her finner du inspirasjon til mange fantastiske skiturer i den vakre naturen rundt Oslo!

Til toppen