Flink pike av Gillian Flynn (Ebok)
Ebok

Flink pike (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 475
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Font Forlag AS
Språk: Bokmål
Originaltittel: Gone girl
Oversatt av: Omland, Stian
ISBN/EAN: 9788281692473
Kategori: Krim og spenning
Omtale Flink pike
Hvor godt kjenner du egentlig den du tror du elsker og blir elsket av? Dette spørsmålet må Nick Dunne stille seg på sin femårs bryllupsdag, da hans kone Amy plutselig blir sporløst borte. Politiet mistenker - nærmest av gammel vane - ektemannen. Når de undersøker datamaskinen hans, finner de spor av suspekte søk, og venner av Amy forteller at hun den siste tiden var redd for ham og holdt flere ting hemmelig for ham. Nick bedyrer at han er uskyldig. Men hva med den tilsynelatende bekymringsløse oppførselen hans og den forhøyede livsforsikringen, og fremfor alt: Hvor er det blitt av Amy - søte, flinke, uskyldige Amy? Med sitt varemerke som forfatter - et suverent fortellergrep, svart humor, drivende spenning og en dyp innsikt i forkvaklede menneskesinn - har Gillian Flynn skrevet en oppslukende og utspekulert thriller om kjærlighetens uhyggelige vrangside. "Skarp som en ishakke... spektakulært snedig... imponerende utspekulert." - New York Times

Til toppen

Årets beste krim

Adresseavisen

Andre utgaver

Gone girl
Engelsk Heftet 2013
Gone girl
Engelsk Heftet 2015
Gone girl
Engelsk Heftet 2012
Gone girl
Engelsk Heftet 2015
Flink pike
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013
Flink pike
Bokmål Lydbok-CD 2013
Flink pike
Bokmål Innbundet 2013
Flink pike
Bokmål Heftet 2014
Gone girl
Bokmål Ebok 2014
Anmeldelser av Flink pike

«Årets beste krim»
Adresseavisen

«Flink pike har alt. Absolutt alt. Den er nesten uutholdelig spennende. Den har et plot og en konstruksjon så utspekulert og intrikat at jeg bare må gi meg ende over." 
Ingvar Ambjørnsen, VG

«Forvent å bli hekta!»
ELLE

«Årets beste krim! Fremragende thriller om hvordan to tilsynelatende lykkelige mennesker skaper mistillit og avsky for hverandre ... slutten er usedvanlig overrumplende og vil mane til så mange ettertanker at sjansen for å begynne å lese boken på nytt, umiddelbart, er stor.»
Adresseavisen

«Solid thrillerhåndverk ... Flink pike har alt som skal til for å holde leseren i ånde.»
NRK Kulturnytt

«Snedig konstruert thriller.»
Stavanger Aftenblad

«Årets beste krim! Fremragende thriller om hvordan to tilsynelatende lykkelige mennesker skaper mistillit og avsky for hverandre … slutten er usedvanlig overrumplende og vil mane til så mange ettertanker at sjansen for å begynne å lese boken på nytt, umiddelbart, er stor.»
Stein Roll, Adresseavisen

«Dagens Næringsliv anmeldte den amerikanske utgaven sommeren 2012:«Historien om samlivet mellom Nick og Amy er som å lese Dante i revers: Fra himmelen via skjærsilden, lukt ned i inferno. Gillian Flynn har med tre romaner etablert seg i det absolutte toppsjiktet av amerikanske thrilerforfattere, og ‘Gone girl’ (Flink pike) er det foreløbige høydepunktet. Intelligent, skremmende og skrekkelig morsomt.» 
Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

«Skarp som en ishakke... spektakulært snedig... imponerende utspekulert.»
New York Times

Til toppen