Magellans kors (Heftet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 206
Forlag: Commentum
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282332705
Kategori: Krim og spenning
Omtale Magellans kors
En norsk politimann, Stein Inge «Stingo» Olsen, har flyktet fra et trøblete liv i Norge og bosatt seg på Filippinene. Han er i ferd med å ta sitt eget liv da en kvinne på flukt ramler inn døren og trygler om hjelp. Det siste hun rekker å fortelle Stingo før hun dør i armene hans, er at noen har planer om å myrde landets president.

«Tøff! Velskrevet! Spennende! En thriller med snert og macho trøkk. Boken fanget meg fra første side, og Stingo er en troverdig og 'likandes' figur. Jeg ble imponert.»
Tom Egeland om Magellans kors.

Magellans kors fikk terningkast 5 i VG da den utkom på Juritzen forlag i 2009: «Boken har en spenningskurve som en Tina Turner-konsert, med start i hundre og stigning derfra. Du skrus fast i lesestilling. Det blir ikke lett for forfatteren å toppe denne.»
Berit Kobro, VG

Forfatterens neste bok, Smertens aveny, med samme hovedperson, ble nominert til Rivertonprisen 2014. Også den fikk overstrømmende kritikker.

Roar Sørensen (f. 1960) krimdebuterte i 2009 med Magellans kors, en roman som fikk strålende mottakelse og terningkast 5 i VG. Sørensen er en av Norges mest kjente og mest brukte oversettere, og har de siste 18 årene vært bosatt i Østen.

Til toppen

Andre utgaver

Magellans kors
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av Roar Sørensen:

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: