Bonita Avenue av Peter Buwalda (Ebok)
Ebok

Bonita Avenue (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 585
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Font Forlag AS
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bonita avenue
Oversatt av: Vormeland, Hedda
ISBN/EAN: 9788281693777
Kategori: Romaner
Omtale Bonita Avenue
Professor Siem Sigerius er en mann som lykkes med alt. Han er et anerkjent mattegeni, en populær gjest i TV-programmer og en tidligere mester i judo. I tillegg har han tilsynelatende en perfekt familie. Nå tar han sikte på en politisk karriere, men gitt alle hemmelighetene som skjuler seg i hans og familiens fortid, er det kanskje en dårlig idé. En katastrofal eksplosjon i et fyrverkerilager, personlige svik og små løgner, selvmord, Internett-porno og hjemkomsten til en utstøtt og farlig sønn - på rekke og rad melder brokker fra fortiden seg og truer med å underminere hele Sigerius-klanens eksistens.


Bonita Avenue er et fengslende, underholdende og dyptloddende portrett av en familie i dyp krise. En overrumplende skildring av hvordan skjebnens små krumspring kan snu opp-ned på livet og på de mest intime personlige relasjoner og ambisjoner.


Peter Buwaldas oppsiktsvekkende debut er blitt sammenliknet med bøkene til Philip Roth, Jonathan Franzen og Michel Houellebecq. Med sitt kjølige, granskende blikk på alle de komiske, tragiske og selsomme elementene som til sammen kan føre til en families sammenbrudd og enkeltmenneskers undergang, er Bonita Avenue blitt kalt «en av de første store europeiske romanene i det 21. århundre».

Til toppen

Et overflødighetshorn...
Fartein Horgar i Adresseavisen

Andre utgaver

Bonita Avenue
Bokmål Innbundet 2016
Anmeldelser av Bonita Avenue

«...et sinnrikt komponert, vilt underholdende og kløktig utført dunder og brak av en roman.» Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Til toppen