Langhelgen (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 371
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The long weekend
Oversatt av: Holbye, Kjell Jørgen
ISBN/EAN: 9788205447417
Kategori: Romaner
Omtale Langhelgen
Tre dager ved havet kan bli ditt livs ferie.

Claire Marlowe eier og driver Villa Havblikk, et sjarmerende minihotell i Cornwall, sammen med den karismatiske kjøkkensjefen Luca. Hun er kontrollfriken som sørger for at alt går på skinner - helt til ungdomskjæresten Nick sjekker inn og snur Claires verden på hodet.
De øvrige gjestene drar også på mye bagasje: Her er paret som prøver å glemme en familietragedie, mannen som må betale dyrt for et sidesprang for mange år siden - og en ung kvinne som håper at Cornwall-kysten kan avsløre hvor hun egentlig kommer fra.
Langhelgen er som et kammerspill, der kjærlighetsaffærer, hemmeligheter, løgner og skandaler utspiller seg etter tur, alt sammen i løpet av en lang varm helg i og rundt hotellet. Det er en bok som vil få deg til å tenke på blått hav, strender og måkeskrik - og til å lure på om det ennå er tid til å bestille en helg ved sjøen før sola forsvinner.
«Super underholdning ved strandkanten!» KK
«Boka ble nominert til årets kjærlighetsroman i England, og burde være en sikker vinner en varm og solfylt sommerdag. Om den en gang kommer ...» Dagbladet

Til toppen

Andre utgaver

Langhelgen
Bokmål Ebok 2013
Langhelgen
Bokmål Heftet 2014

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: