Skjulte skatter (Innbundet)

Forfatter:

Gerd Midtdal Mathiesen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 335
Forlag: Lunde
Språk: Bokmål
Originaltittel: Where treasure hides
Oversatt av: Mathiesen, Gerd Midtdal
ISBN/EAN: 9788252003918
Kategori: Romaner
Omtale Skjulte skatter
Andre verdenskrig. Europas kunstskatter trues fra flere hold: krigens voldsomme ødeleggelser og Nazi-Tysklands tilrøving og forakt for rettmessig eierskap.
I opptakten til storkrigen er Alison Schuyler opptatt med å skjerme familiens berømte kunstgalleri i Nederland. Ved en tilfeldighet møter hun kaptein Ian Devlin på Waterloo jernbanestasjon i London. Schuyler-familiens dystre historie har overbevist Alison om at ekte kjærlighet kun fører til tragedie. Men det er usikre tider, og Alison faller for fristelsen til å revurdere.
Så snart krigsutbruddet er et faktum, trekkes Alsion og Ian inn i hver sine kamper. Mens Ian slåss for frihet på slagmarken, samarbeider Alison med den nederlandske motstandsbevegelsen for å holde jødiske barn og nasjonens uerstattelige kunstskatter trygt i skjul for de tyske inntrengerne.
Nå er ikke trygghet en luksus krigen åpner for, og både tiden og sterke menneskeviljer kjemper for å holde de to adskilt. Vil Alison og Ian ha mot til å kjempe for sin kjærlighet, eller er deres skjebne å bli adskilt for alltid?

En spennende og engasjerende roman basert på reelle hendelser

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: