Skrekkens sirkus 4 (Heftet)

Vampyrartens skjebne

Serie: Sagaen om Darren Shan 4

Forfatter:

Øystein Rosse (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 664
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vampire Mountain
Oversatt av: Rosse, Øystein
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202416744
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 10 - 16
Omtale Skrekkens sirkus 4

I denne boka har vi samlet bok 10-12 i Sagaen om Darren Shan.

Døden ligger i kortene for vampyrprinsen Darren Shan. For å få svar på viktige spørsmål, må Darren og Harkat komme seg til Sjelesjøen. Men vil de overleve den farefulle ferden? En ny skremmende verden åpenbarer seg og Darren står nok en gang overfor en dødelig utfordring.
Det har vært en strabasiøs og farefull reise til nå, og den blir ikke lettere når gamle fiender venter på hans vei. Skal Nattas hersker få herredømme over verden, eller klarer Darren og vennene hans å forhindre det?
I siste del er det tid for det endelige oppgjøret som vil avgjøre alt: Vampyrprinsen Darren Shan møter erkefienden Steve Leopold i en voldsom kamp. Den som taper dør. Den som vinner blir Mørkets hersker og kommer til å ødelegge verden. Går verden under, eller kan Darren lure sin grufulle skjebne?

I år er det ti år siden den første boka i Sagaen om Darren Shan ble utgitt på norsk. Bøkene er trykt i et samlet oppplag på over 88 000 eksemplarer, og leses av både gutter og jenter som liker vampyrer, blod og spenning.

Til toppen

Bøker i serien