Skriv for nettet (Heftet)

kort og godt

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 142
Forlag: Universitetsforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788215016986
Kategori: Medie- og kommunikasjon

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Skriv for nettet
Skriver du for intra- eller Internett?
Da vil du ha glede av denne boken! «Skriv for nettet - kort og godt» er en lettlest og humoristisk bok som vil gi deg mulighet til å gjøre en enda bedre jobb på kortere tid.
Ved å følge enkle skrive- og brukervennlighetsregler kan du få frem budskapet ditt på best mulig måte samtidig som du gir dine nettbrukere det de er på jakt etter. Christine Calvert har jobbet med tekst i over 20 år, i reklamebyrå, informasjonsavdeling og som seniorkonsulent. Hun driver eget firma, Tekstdoktor, i tillegg til å undervise i reklame og journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Hun har hatt nettkommunikasjon som spesialfelt de ti siste årene, og holder kurs om skriving, publisering og brukervennlighet i inn- og utland. Calvert har også skrevet boken «Skriv så det selger» (2008).

«Inspirerende, velskrevet og lettfattelig! Denne boken bør være obligatorisk lesning for innholdsleverandører, Inter- og intranettansvarlige.»
Helene Günther Merg, informasjonsdirektør/Regional communications manager North Europe, ABB

«Du trenger ikke geniale eller kunstneriske løsninger for å bygge et godt nettsted, men forståelse og respekt for nettets spilleregler. De kloke rådene i denne boken tar deg et godt stykke på vei.»
Ole Kristian Lunde, direktør kommunikasjon og samfunnsansvar, Orkla

«Et uunnværlig inventar i bokhyllen for både nye og erfarne nettforfattere.»
Cecilie Løne, kommunikasjonssjef, Det Norske Veritas

«Fullstendig ribbet for utenomsnakk viser Christine Calvert oss hvordan vi kan gjøre tekstene våre bedre, uavhengig av om vi skriver for nettsider eller intranett, eller deltar i sosiale medier. Jeg vender stadig tilbake til denne boka.»
Torstein Hansen, nettredaktør, Gjensidige

Til toppen

Flere bøker av Christine Calvert: