Skygger over Paris av Jeanne Mackin (Ebok)
Ebok

Skygger over Paris (Ebok)

Forfatter:

Ann-Magritt Sævold (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.52 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Last Collection
Oversatt av: Sævold, Ann-Magritt
ISBN/EAN: 9788202668624
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Skygger over Paris

En amerikansk kvinne havner midt i skuddlinjen mellom Coco Chanel og Elsa Schiaparelli, to ikoniske designere og intense rivaler i moteverdenen.

Paris, 1938. Coco Chanel og Elsa Schiaparelli kjemper om å være den mest vellykkede og innflytelsesrike motedesigneren i Frankrike. Deres rivalisering er legendarisk, og kommer til syne både i politiske holdninger og designene deres.
Chanels er klassiske, elegante og praktiske, Schiaparellis dristige, eksperimentelle og surrealistiske.

Lily Sutter er kunstlærerinne, og har nylig blitt enke da hun reiser til Paris for å besøke sin bror Charlie. Han insisterer på å kjøpe en couturekjole til henne – en Chanel. Lily vil helst ha en Schiaparelli.
Tilfeldigheter gjør at hun blir ansatt hos Sciaparelli, og slik blir hun trukket inn i de mange feidene hennes med Chanel. Lily, på sin side, bekymrer seg mer over brorens forelskelse i en gift kvinne.
Og samtidig som en overhengende trussel om en ny verdenskrig kaster skygger over Paris, forelsker Lily seg i en tysker ..."Med elegant, levende prosa skildres det beryktede rivaliseringen mellom Coco Chanel og Elsa Schiaparelli i en roman som vil nytes av lesere som liker historiske bøker." Hazel Gaynor, forfatter

"En smart, vittig, ektefølt og fascinerende skildring av den beryktede rivaliseringen mellom Coco Chanel og Elsa Sciaparelli, hentet fra en spennende tid i historien. (...) perfekt lesning for alle som liker historiske romaner og motehistorie. Helt utsøkt!" —Chanel Cleeton, forfatter

Til toppen

Andre utgaver

Skygger over Paris
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020