Slank med håndfull-metoden (Innbundet)

håndboken til "SENSE", Danmarks mest populære - og fornuftige - slankemetode

Forfatter:

Maria Bramsen (Illustratør) Ann Kristin Hermundstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 269
Illustratør: Bramsen, Maria
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sense, slank med fornuft
Oversatt av: Hermundstad, Ann Kristin
ISBN/EAN: 9788205513624
Kategori: Kosthold
Omtale Slank med håndfull-metoden
Håndfull-metoden viser en fornuftig vei til en slankere kropp. En velkjent og utprøvd metode som rett og slett baserer seg på sunn fornuft.
Med Håndfull-metoden går du ned i vekt fordi du inntar færre kalorier enn vanlig - simpelthen ved å spise moderate porsjoner med mat til hvert måltid. Porsjonene består av tre til fire håndfuller som til sammen utgjør et mettende hovedmåltid. Med håndfull-metoden bygger du et velbalansert og sammensatt måltid fordelt på karbohydrater, protein og fett. Helt uten å telle en eneste kalori. Boken gir deg en nøyaktig kostholdsplan for 9 dager, 27 enkle og mettende oppskrifter tilpasset kvinner og menn. I tillegg får du en guide over hvilke råvarer du kan velge å handle inn samt inspirerende historier fra virkeligheten hvor andre deler sine suksesshistorier med SENSE, eller håndfull-metoden.
Suzy Wengel utviklet SENSE-metoden som den kalles i Danmark, for å ta grep om sin egen overvekt. Ikke bare slanket hun selv bort 40 kilo på 9 måneder, men hennes kostholdsprinsipper har tatt Danmark med storm til sammen over 300.000 solgte bøker.

Til toppen