Små, søte løgnere (Heftet)

Serie: Små, søte løgnere 1

Forfatter:

Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 259
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Pretty little liars
Oversatt av: Sjøgren-Erichsen, Torleif
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205396999
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Små, søte løgnere
Pocketutgave av første bok bak TV-serien PRETTY LITTLE LIARS.

Aria, Hanna, Spencer og Emily ? fire vakre og bekymringsløse jenter som lever perfekte og bekymringsløse liv i den idylliske og eksklusive forstaden Rosewood i staten Pennsylvania.
Eller? Selv de yndigste smil kan skjule mørke hemmeligheter.
Små, søte løgnere er oversatt til flere språk, og er bestselgere i USA. Det er foreløpig åtte titler i serien, som nå filmatiseres for TV
Handling:
I den eksklusive Philadelphia-forstaden Rosewood, er Allison den ubestridte lederen i venninnegjengen. Aria, Hanna, Spencer og Emily gjør hva de kan for å få hennes oppmerksomhet, og bærer alle på hver sin hemmelighet bare Alison kjenner til. Så da Allison blir borte ? sporløst forsvunnet -- er jentene knust av sorg, men også litt ? lettet.
.Nå, tre år senere, har jentene glidd fra hverandre og mistet kontakten, men de har fremdeles noe å skjule. Kunstneriske Aria har et forhold til en av lærerne sine, fashionista Hanna stjeler i butikker for å finansiere de lekre klærne sine, aristokratiske Spencer går til sengs med den eldre søsterens kjæreste, mens skolelyset Emily prøver å fortrenge de følelsene hun har for den nye jenta i klassen. Da jentene begynner å motta truende sms-er og e-poster fra en som bare kaller seg ?A?, tvinges de til å tenke det umulige: Det virker som om Alison er tilbake. Kan hun virkelig være i live fremdeles? Og hvis hun er det; hvorfor er hun så innstilt på å avsløre alle de lumre, små hemmelighetene deres?

Til toppen

Andre utgaver

Pretty little liars
Engelsk Heftet 2010
Bøker i serien