Smaken av Asker (Innbundet)

du store verden

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Asker kommune
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299065146
Kategori: Mat og drikke
Omtale Smaken av Asker
I Smaken av av Asker - du store verden, har vi bedt innbyggere i Asker om å dele sine favorittoppskrifter med oss. Her finner du frokostretter fra Kina, midt-på-dagen retter fra Chile, verdens beste middag fra Etiopia, en eksotisk avslutning fra New Zealand, og mye, mye mer.
Du får også historiene til de som har bidradd med oppskriftene. Hvilke minner har Gladdy fra frokosten som ble servert i kantina på Filippinene på hustrige morgener? Hva lager en costaricaner i Norge når han har hjemlengsel? Hvilke deilige kjeks liker italienerne å dryppe i kaffen? Og hva serverte Ewas mamma da hun kom kald hjem fra skjøytebanen på det polske slettelandskapet?
Vi håper Smaken av Asker - du store verden vil inspirere til gjestfrihet, til å invitere en nabo, en venn, en kollega til å dele et måltid. Du finner garantert en rett som passer for akkurat din anledning.
Å lage god mat er en kunst, men fortvil ikke om retten ikke blir perfekt første gang du prøver. Maten er jo ikke det viktigste. De viktigste er samværet, latteren og de gylne øyeblikkene som skapes rundt et bord med gode smaker og spennende lukter.
Heldig er den som blir invitert hjem til deg nå!

Til toppen

Flere bøker av Frid Feyling: