Smilefjes. Tommel opp. Regnbue. (Innbundet)

Serie:  380

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 152
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 380
ISBN/EAN: 9788282883016
Kategori: Romaner
Omtale Smilefjes. Tommel opp. Regnbue.

Ivana vil bli skuespiller men kommer ikke inn på Teaterhøgskolen. Kaja er forlovet med en utro mann (Jostein). Hun tar kontakt med Ivana og foreslår følgende – at hun på et eller annet vis blir venn med elskerinnen (Sunniva) og får henne til å avslutte affæren hun har med Jostein: Du kan begynne med å bli medlem på samme treningssenter som Sunniva og ta det derfra. Du vil få godt betalt. Erfaringen vil dessuten gjøre deg til en mye bedre skuespiller og du vil garantert komme inn på Teaterhøgskolen i neste runde. Du har 12 måneder på deg. Hva sier du?

Vennskap er som garderober. Noen er solide, med dempet belysning og stilig interiør. Varmekabler på gulvene. Velgjørende såpe i dispenserne. Andre er bygget med billig materiale og har lamper som fremhever dine verste trekk.

Til toppen

Andre utgaver

Smilefjes. Tommel opp. Regnbue.
Bokmål Ebok 2019
Smilefjes
Bokmål Heftet 2019
Smilefjes. Tommel opp. Regnbue.
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Victoria Durnak:

Anmeldelser Smilefjes. Tommel opp. Regnbue.

«Sjarmerende feelgood om utroskap, vennskap og gruppetrening.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

«Victoria Durnak viser at smilefjes og tenkning ikke utelukker hverandre. (...) Det første som slo meg med boka, var hvor gøy den var å lese – en ofte undervurdert egenskap ved litteraturen.»
Carline Tromp, Bokmagasinet

«Du sitter igjen med smilefjes etter å ha lest Victoria Durnaks lekne skildring av ekte vennskap på falske premisser. (...) Smilefjes. Tommel opp. Regnbue. gir en morsom og gjenkjennelig beskrivelse av samtidens små absurditeter.»
Håvard Røsæg, NRK

Til toppen

Bøker i serien

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: