Snø fra Brasil av Adriana Lisboa (Ebok)
Ebok

Snø fra Brasil (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.46 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Tigerforl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Azul corvo
ISBN/EAN: 9788299964197
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Snø fra Brasil
I SNØ FRA BRASIL møter vi den tretten år gamle brasilianske jenta Vanja. Hun har mistet moren sin til sykdom, og bestemmer seg for å legge ut på en reise for å lære mer om familien sin.

Fra den brennende varme sola i Rio de Janeiro drar hun den lange veien til Colorado i USA, hvor hun har hørt at morens første ektemann Fernando bor. Han er den eneste forbindelsen hun har for å finne sin bio-logiske far, og med hjelp fra Fernando forsøker Vanja å lete opp en mann ingen av dem kjenner.

Sammenvevd med Vanjas fortelling er Fernandos hemmelige fortid i gerilja-bevegelsen i Amazonas' skoger. Romanen gir oss et innblikk i Brasils historie, kultur og mennesker, men mest av alt er Snø fra Brasil en gripende fortelling om hva familie er, og hvordan vi skaper oss et hjem. Som Vanja selv sier: «Ville jeg ha gjort ting annerledes, om det var opp til meg - om jeg hadde hatt et valg, om jeg hadde vært i besittelse av en kortstokk med ulike liv og kunne ha valgt ett framfor et annet? Jeg ville ha forandret på én detalj, bare én, i slutten av scenen som utspilte seg for over to tiår siden.»

Til toppen