Snøhvit må dø (Innbundet)

kriminalroman

Forfatter:

Elisabeth Beanca Halvorsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 435
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Schneewittchen muss sterben
Oversatt av: Halvorsen, Elisabeth Beanca
ISBN/EAN: 9788205482562
Kategori: Krim og spenning
Omtale Snøhvit må dø
Tobias er tilbake i småbyen han kommer fra etter ti år i fengsel for drapet på en ung kvinne. Da nok en ung dame forsvinner, rettes alles mistanke mot Tobias.

En grå og regntung novemberdag finner noen bygningsarbeidere skjelettet av en ung jente på en gammel, forlatt flyplass. Ikke langt unna blir en kvinne dyttet ned fra en gangbro ved motorveien.
Politietterforskerne Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein oppdager snart at sporene fra begge disse hendelsene peker i samme retning, og etterforskningen leder til fortiden. Mer enn ti år tidligere forsvant to tenåringsjenter, Laura og Stefanie, fra en pittoresk liten småby. Til tross for mangel på sikre bevis er det Stefanies kjæreste, Tobias, som blir funnet skyldig og dømt til fengsel.
Nå har han sonet ferdig og er tilbake i sitt barndomshjem. Der møtes han av innbyggernes fiendtlighet og mistenksomme blikk. Og kvinnen som ble dyttet ned fra gangbroen, er Tobias' mor. Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein forsøker å bringe klarhet i hva som har skjedd, men møtes av en mur av taushet. Ingen vil snakke med dem. Da nok en jente forsvinner, oppstår det en heksejakt i den lille byen.
Snøhvit må dø er Nele Neuhaus' gjennombruddskrim og første bok på norsk.

Til toppen

Andre utgaver

Snøhvit må dø
Bokmål Ebok 2016
Snøhvit må dø
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Snøhvit må dø
Bokmål Lydbok-CD 2016

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: