Som å komme hjem (Heftet)

Frigjør ditt indre barn

Forfatter:

Reni Hagen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 440
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Homecoming
Oversatt av: Hagen, Reni
ISBN/EAN: 9788202605766
Kategori: Psykologi
Omtale Som å komme hjem

Nyutgivelse av klassikeren til John Bradshaw: Som å komme hjem.

Det dreier seg om å oppdage det lille sårbare barnet vi en gang var – vårt indre barn – som vi hele livet bærer inne i oss. Det ble kanskje overgitt eller oversett, plaget eller skjendet, og med sin smerte, sorg og vrede styrer det nå våre følelser og vårt forhold til andre mennesker.

I Som å komme hjem viser Bradshaw på en fascinerende måte hvordan vi kan bevege oss tilbake gjennom våre utviklingstrinn og gjenoppdage dette indre barnet. Med hjelp av forskjellige teknikker, øvelser og meditasjon kan vi finne nøklene til vår barndom, fra spedbarnsalder til pubertet, og etter hvert også hvordan vi selv kan lege de sår som barndommens vonde følelser engang skapte.

John Bradshaw tar oss med på en indre reise. På veien lærer vi å håndtere vrede, overreaksjoner, misbruk og vanskelige forhold til medmennesker og å ikke legge skjul på våre innerste ønsker og hensikter. Det frigjorte indre barnet kan bli en kilde til glede og livsenergi. Å finne tilbake til sitt indre barn er som å komme hjem – for første gang.

Til toppen