Sommerfugl i lenker (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Kjell Jørgen Holbye (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 291
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fjäril i koppel
Oversatt av: Holbye, Kjell Jørgen
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205443709
Kategori: Romaner
Omtale Sommerfugl i lenker
I løpet av natten må en ung kvinne ta sitt livs største beslutning, en beslutning som vil avgjøre fremtiden.En gang for lenge siden kom Shirins farfar vandrende over grensen til den lille kystbyen Zadrabad ved Det kaspiske hav. Der kjøpte han en ulykksalig eiendom som ble forvandlet til en lykkelig hage, duftende av sjasmin og mynte. Og så forelsket han seg i den høyeste jenta i byen og bestemte seg for å bli.
Rundt det store og vakre huset til Shirins farmor og farfar samles den fargerike slekten: onkel Abbas med sin skarpe forretningssans, onkel Babak med kvinnehistoriene sine, og den vakre, men ugifte tante Mahasti. Og blant trær, som bærer frukt året rundt, og den vakre speildammen, der både gullfisker og svaner lever, leker Shirin og de fire brødrene hennes.
Fra tilværelsen som liten og nysgjerrig jente i farmors kjøkken skal livet vise seg å hardne til for eventyrlystne Shirin etter hvert som hun blir eldre. For med årene kommer revolusjonen, kravene og urettferdigheten, og snart skal rommene hun hadde ferdes fritt i som barn, lukkes for alltid.

Til toppen

Andre utgaver

Sommerfugl i lenker
Bokmål Ebok 2012
Bøker i serien