Sorgbearbeiding : et handlingsprogram for følelsesmessig helbredelse ved sorg etter separasjoner, dødsfall og andre tap. (Heftet)

Forfatter:

og

Annlovise Stubberud (Oversetter) Jon Stubberud (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 176
Forlag: Harper-Collins Publishers
Språk: Norsk
Originaltittel: The Grief Recovery Handbook
Oversatt av: Stubberud, Annlovise og Stubberud, Jon
ISBN/EAN: 9789197479660
Kategori: Psykologi
Omtale Sorgbearbeiding : et handlingsprogram for følelsesmessig helbredelse ved sorg etter separasjoner, dødsfall og andre tap.

"Tiden leger alle sår". "Vær sterk for barnas skyld". "Livet går videre". Klisjeene i forbindelse med sorg er mange men virker ikke. Så, hva gjør man da, når den man elsker er død eller har funnet seg en annen?

Utfra sine egne og andres erfaringer, belyser forfatterne hva sorg er og hvordan det er mulig å bearbeide sin sorg for å få tilbake sin opprinnelige energi og livslyst. Boken Sorgbearbeiding gir sørgende tilgang til et vel utprøvet handlingsprogram med øvelser for å lege sorgen og smerten etter et tap. Prinsippene som beskrives i boken kan endre livet til alle som vil få tilbake sin opprinnelige livskraft.

"Denne boken tilbyr en nyttig og praktisk metode for å gjennomføre en sorgbearbeiding. Jeg henviser ofte til den i min undervisning og anbefaler den varmt som et redskap både for privatpersoner og proffesjonelle som i sin yrkesrolle møter sørgende."
– Katarina Mannheimer, lektor ved Socialhögskolan, Stockholms Universitet

John W James og Russell Friedman har arbeidet med sørgende i mer enn 30 år. De har også arbeidet som konsulenter for tusenvis av fagfolk på området og tilbyr seminarer og sertifiseringskurs over hele USA og Canada.

Til toppen