Spesialklassen (Innbundet)

Forfatter:

Flu Hartberg (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 192
Illustratør: Hartberg, Flu
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202615314
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Spesialklassen
Spesialklassen av Flu Hartberg er en gjennomillustrert roman full av humor og fjas. Men absolutt ikke ufarlig – for hva skjer dersom noen hacker seg inn i hjernen din og får deg til å gjøre superpinlige ting? Skrive RUMPEDØD på tavla i norsktimen, for eksempel? Ville du samarbeidet med nerdene for å løse problemet?

Steven er skolens mest populære gutt, sønn av sjefen for det populære iBrain-selskapet. Han har alt – til og med den nyeste versjonen av iBrain, som gjør at du kan være koblet til nettet dag og natt, uten verken mobil eller pc. Alt er koblet direkte til hjernen din. En dag begynner Steven å oppføre seg ukontrollert fjollete – og etterpå husker han ikke hva han har gjort! Hva er det som skjer med ham?
Mot sin vilje flyttes han til den beryktede Spesialklassen – klassen som alle ser ned på. Hvordan skal han overleve dette?

Så viser det seg at Spesialklassens supernerder kan hjelpe Steven med det mystiske og uforklarlige problemet. For det ser jammen ut som at noen har hacket seg inn i Stevens hjerne …

Til toppen

Flere bøker av Flu Hartberg: