Spillet (Innbundet)

En inntrengende analyse av sjekkeartistenes hemmelige felleskap

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 442
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Game
Oversatt av: Carlsen, Monica
ISBN/EAN: 9788202254971
Kategori: Sex og samliv
Omtale Spillet

Spillet er bygget på Neil Strauss´egne opplevelser. Han har tidligere skrevet bestselgerne The Dirt sammen med Mötley Crüe, How to Make Love Like a Porn Star sammen med Jenna Jameson og The Long Hard Road Out of Hell med Marilyn Manson. Men denne gangen skriver den engang så keitete musikkjournalisten om seg selv. Om hvordan han lærte seg teknikker for å forføre vakre kvinner og ble en guru innen sjekkeartistenes fellesskap. Som han skriver i forordet: ”Menn vil benekte det. Kvinner vil betvile det”. Men Neil Strauss har på alle måter vært en deltager i spillet, og deler nå sine erfaringer.

Dette er en sann historie. Du aner ikke hva du har i vente. Neil Strauss avslører Sjekkeartistenes (SA) bisarre verden – menn som har viet sitt liv til å forføre kvinner. SA´er har sitt eget språk, egne æreskoder, de utveksler strategier på Internett, deltar på hverandres kurs og bor sammen i kollektiv.

Strauss levde med spillerne og kom helskinnet fra det – men ikke før han hadde bevist at spillet fungerer. Han forvandlet seg fra tynn skribent med høyt hårfeste, til en for kvinner uimotståelig smørpratende Style. Fra å være en MFK (Middels Frustrert Kjøtthue), ble han en legendarisk MSA (Mester Sjekke Artist). Her beskriver han ikke bare sine forførelsesteknikker, men også uforglemmelige møter med alle fra Tom Cruise til Courtney Love, fra Paris Hilton til Britney Spears.

Til toppen

Andre utgaver

Spillet
Bokmål Heftet 2006

Flere bøker av Neil Strauss: