Spis deg sukkerfri! av Lars-Erik Litsfeldt (Ebok)
Ebok

Spis deg sukkerfri! (Ebok)

en bok om mat som medisin

Forfatter:

Jens Veiersted (Oversetter) Kirsti Veiersted (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.57 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fättskrämd
Oversatt av: Veiersted, Jens og Veiersted, Kirsti
ISBN/EAN: 9788292605806
Kategori: Kosthold
Omtale Spis deg sukkerfri!
En inspirasjonskilde til alle som vil ha et stabilt blodsukker, til tross for diabetes.

En mørk januardag fikk Lars-Erik Litsfeldt, forfatteren av denne boken, konstatert diabetes type 2. Som så mange andre diabetikere var han god og rund, og veide litt over 100 kilo. Legen ga ham klar kommando: kutt ut fettet og slank deg!

Det gjorde Lars-Erik i den tro om at fettfattig mat både var sunt og slankende. Men er det nå en gang slik? November samme år fikk han hjerteinfarkt. To år med lavkaloridietter og medisiner fulgte, og det resulterte i en minimal vektnedgang (5 kilo).

Men så - etter å ha lest om steinalderkosthold på nettet - bestemte han seg sommeren for å legge om til et kosthold med mer naturlig fett, lite karbohydrater (lavkarbo) og variert mengde med kjøtt og fisk.

Resultatet er at forfatteren i dag er symptomfri fra sin diabetes og trenger ikke lenger ta medisiner. Blodverdiene er blitt normale og han føler seg bedre enn noen gang!

Lavkarbo gjorde susen og med denne boken vil han hjelpe andre i samme situasjon, så han tar et kritisk og analytisk oppgjør med de «vedtatte» sannhetene rundt fett, spesielt animalsk fett. Han deler sine erfaringer, og gir konkrete råd og tips for alle som vil kurere sin pre-diabetes, diabetes-2 eller som er i faresonen. Vi kjenner jo alle noen?

For alle som er interessert i kosthold og helse, er denne boken underholdende fra første til siste side. Og den inneholder velsmakende og velgjørende lavkarbo-oppskrifter for frokost, lunsj og middag!

Spiser vi dårlig og feil blir vi både fete og syke.

Dette er boken som gir nytt håp for diabetikere!

Til toppen

Flere bøker av Lars-Erik Litsfeldt: