Stairs 7 Utgave 2 Teacher's Book (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 228
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202441272
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 7. trinn
Komponent: Lærerens bok
Omtale Stairs 7 Utgave 2 Teacher's Book

Stairs 7 Utgave 2 Teacher's Book er laget til Stairs 7 Utgave 2 Textbook og Workbook, som følger justert læreplan fra 2013.

I Teacher’s Book finner du fagdidaktisk stoff og metodisk veiledning til hvert kapittel. Formatet er annerledes enn lærerpermen fra utgave 1, den nyskrevne Teacher's book er nå delt i en skriftlig komponent i hendig format, og en digital komponent, Stairs 5-7 Online Lærerlisens. Den skriftlige komponenten inneholder metodisk veiledning og tar for seg elevbøkene på en oversiktlig og gjenkjennelig måte med tips til samtale, førlesing og etterlesing, bakgrunnsstoff, læreplanmål, og praktiske oppgaver.

På Stairs 5-7 Online Lærerlisens finner du Tavleboka, kopieringsoriginaler, kapitteltester og annet stoff som levendegjør undervisningen. Kapitteltestene er nivådelte, og hjelper deg til å få oversikt over elevenes grunnleggende ferdigheter. De er også tilpasset kompetansemålene i Læreplanen. Elevenes resultater på prøvene kan brukes i mappevurdering og ved foreldresamtaler.

Til toppen