Stein på stein Tekstbok (2014) (Heftet)

Norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202419646
Fag: Norsk for viderekomne (B1-C1)
Nivå: Spor 2 - B1, Spor 3 - B1
Komponent: Tekstbok
Omtale Stein på stein Tekstbok (2014)

Stein på stein utvider kunnskapen om norsk språk og samfunnsforhold og har et aktualisert innhold som inviterer til engasjement og samtaler.

Norsk språk og norske samfunnsforhold
Varierte og aktuelle tekster, illustrasjoner og oppgaver formidler kunnskap om det norske samfunnet, og øver språklig sikkerhet, både skriftlig og muntlig. Grammatikken har en tydelig progresjon. I hvert kapittel er det framhevet noen hovedområder slik at lærere og elever lett får oversikt over hvilke emner de skal arbeide med. Målet er å utvide elevenes kjennskap til norsk språk og norske samfunnsforhold.

Arbeidsboka
Arbeidsboka inneholder oppgaver som på varierte måter øver inn grammatikk, vokabular og strukturer fra tekstboka. Alle kapitlene inneholder oppgaver som øver på lytteforståelse, og som repeterer det nye vokabularet og strukturene.

Lyd og flere oppgaver på nett
Elevnettstedet inneholder oppgaver til alle kapitlene og trener lytteforståelse, uttale, grammatikk, vokabular og setningsoppbygging. Deltakerne får direkte tilbakemelding på svarene.

Lærerressurs på nett med prøver og fasiter
Lærerressursen inneholder ekstraoppgaver, prøver, undervisningsopplegg, lyden fra elev-cd-ene, tekstforståelsesoppgaver som i norskprøvene, fasit til arbeidsboka og tekster til lytteoppgavene. Læreren kan hente illustrasjonene fra tekstboka og arbeidsboka og tilrettelegge egne undervisningsopplegg ved hjelp av tavlebøkene.

Lytte- og uttaletrening på cd-er og nett
Elevlyden inneholder tekstene fra tekstboka for lyttetrening. Lærerens lyd inneholder uttale-, struktur- og lytteøvelser til hvert kapittel og innlesninger med ulik dialektbakgrunn.

Stein på stein dekker målene i læreplanen på nivå B1, spor 2 og 3. Oppgaver og prøver er lagt opp mot norskprøven

Til toppen

Flere bøker av Elisabeth Ellingsen: