Stemmen (Innbundet)

kriminalroman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 511
Forlag: Juritzen forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282051606
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Stemmen
En biljakt i Fjellberghavn ender i katastrofe, og lensmann Ole Vik blir livstruende skadet. Hans kollega Cecilie Hopen blir kidnappet av de som forårsaket ulykken, og halvt bevisstløs blir hun vitne til et dobbeltdrap. Hun våkner på et sykehus i Drammen, uten å ane hvordan hun har kommet dit. Cecilie har delvis hukommelsestap. Det eneste hun husker om morderen, er hans uhyggelige stemme. Snart skjer flere dødsfall i byen. Politiet mistenker at mannen de kaller Stemmen, eliminerer vitner . men vitner til hva? Og mens Cecilie selv kommer i ildlinjen, forbereder politiet seg på vakthold i forbindelse med en kontroversiell nobelprisutdeling. Cecilie aner en forbindelse. Bli med Cecilie på jakten etter . Stemmen.

Til toppen

Andre utgaver

Stemmen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Stemmen
Bokmål Ebok 2012
Stemmen
Bokmål Heftet 2013
Stemmen
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Jørgen Jæger:

Anmeldelser Stemmen

”Jørgen Jægers bytte av hovedperson og sted fungerer veldig bra. Stemmen har mye til felles med fartsfylt og intens TV krim, slik vi er blitt vant til de senere årene, med raske sceneskift, mye dialog og overraskende vendinger. Stemmen  er nok flere hakk hvassere enn sine forgjengere.”

Lars Helge Nilsen - BT

 

”Jørgen Jæger har begått en av sine mest spennende krimromaner med Cecilie Hopen som sterkt midtpunkt.”

”Her har Jæger skapt en mangefasettert hovedperson som fascinerer.”

”Jørgen Jæger vever i tillegg en storpolitisk intrige inn i en dagligdags drapssak, og lykkes med det. Spenningen skapes ikke bare av jakten på drapsmannen, men hans oppdragsgiver.”

”Intrigen er aktuell og troverdig.”
Ann Kristin Ødegård – BA

 

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: