Sterkere på 12 uker (Innbundet)

spis mer, bli sterkere, og forbrenn fett

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 186
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205535138
Kategori: Sport og friluftsliv
Omtale Sterkere på 12 uker
Bli sterkere på 12 uker med Lene Alexandra som din PT


Som coach har jeg siden 2011 hjulpet hundrevis av mennesker med å bli sterkere, både fysisk og mentalt, få bedre helse og se bedre ut.
Jeg har jobbet med alle typer mennesker, felles for dem alle er at de har ønsket å gjøre positive endringer i livene sine for å bli den sterkeste utgaven av seg selv.
Med denne boken ønsker jeg å dele min kunnskap og mine erfaringer for at DU skal lykkes med å nå dine mål! Jeg tror alle har et enormt potensial, og at du kan få den kroppen du drømmer om og å bli sterkere på alle måter ved å jobbe målrettet og dedikert for å nå målene du setter deg. Jeg har laget et 12 ukers treningsprogram for deg som jeg kan garantere vil gjøre deg sterkere om du er villig til å gjøre det som skal til.
Are you ready? Let's do this!
Boken inneholder beskrivelse av de beste styrketreningsøvelsene og konkrete planer for hvordan øvelsene settes sammen for å gi best mulige resultater.
Lene Alexandra Øien er utdannet PT og har trent hundrevis av mennesker som har hatt som mål å bli sterkere. Hun har vært opptatt av trening hele livet og har mange ganger erfart hvor viktig treningen har vært i sitt eget liv. Lene Alexandra er tidligere modell, sanger og låtskriver. Hun har ofte "hårete" mål for seg selv som hun gjennomfører. Hun har vært med i en rekke realityprogrammer og vant Skal vi danse i 2008 og har en rekke medaljeplasseringer i norsk og internasjonale bikinifitness-konkurranser. Hun brenner for at kvinner skal bli sterkere på alle måter.

Til toppen