Stille vitne (Heftet)

mindfulness-meditasjon

Forfatter:

Audun Røberg (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 190
Illustratør: Røberg, Audun
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282201339
Kategori: Selvutvikling
Omtale Stille vitne
Stille vitne er en praktisk veiledning i mindfulness. Boken tar utgangspunkt i mindfulness som en levende visdomstradisjon, og viser hvordan veien til vårt eget indre er åpen for alle.

Det moderne mennesket har mistet kontakten innover og kjemper desperat for å finne mening, ro og genuin livsglede. Denne boken gir deg en detaljert beskrivelse av øvelser som har vært testet i mer enn 2500 år, og som har transformert livene til millioner av mennesker.

Livsglede er vår naturlige tilstand, men krever et fleksibelt sinn for å vise seg. Mindfulness er en måte å trene denne fleksibiliteten på.

Viggo Johansen har hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo samt 3 års videreutdannelse i kognitiv terapi ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark. Han har 22 års erfaring med mindfulness meditasjon. Fire av disse årene levde han som buddhistmunk (1994 - 1998).

Siden 2006 har han jobbet med endringsprosesser i grupper og med enkeltpersoner over hele Europa. Viggo har skrevet boken Indre stillhet - Å leve mindfulness. Boken går tilbake til kjernen av mindfulness meditasjon som en kontemplativ praksis knyttet til visdom.

Til toppen