Strålende unge døde (Innbundet)

Serie: Mitford-mordene 2

Forfatter:

Halvor Kristiansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 413
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bright young dead
Oversatt av: Kristiansen, Halvor
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205516915
Kategori: Krim og spenning

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Strålende unge døde
Ny bok i serien om Mitford-søstrene - en klassisk krimserie med smak av Agatha Christie, Downton Abbey og mellomkrigstidens glamour.

Mitford-søstrene dras inn i kretsen rundt Londons Bright Young Things - de unge, blaserte og festglade menneskene som avisene elsker å skrive skandalehistorier om. Da Pamela Mitford fyller atten, bestemmer de seg for å arrangere skattejakt, men det ender tragisk idet den karismatiske, men ikke spesielt sympatiske Adrian Curtis faller i døden fra et kirketårn.
Politiet konkluderer raskt med at det er tjenestejenta Dulcie som står bak drapet. Hun har sine egne grunner til å hate Adrian Curtis. Men Louisa Cannon, som er Mitford-jentenes selskapsdame og selv tidligere kriminell, er sikker på at Dulcie er uskyldig, og at den virkelige morderen finnes like i nærheten.
Serien Mitford-mordene er basert på virkelige, uløste forbrytelser, og på livene til de glamorøse, berømte og beryktede Mitford-søstrene. Det er planlagt seks bøker i serien, og Strålende unge døde er den andre.

Til toppen

Andre utgaver

Strålende unge døde
Bokmål Ebok 2020
Strålende unge døde
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Jessica Fellowes:

Bøker i serien