Strikk svenske mønster (Innbundet)

20 modeller og 40 tradisjonelle mønster på en ny måte

Forfatter:

Dorthe Erichsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 159
Forlag: Gursli Berg forl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sticka svenska mönster
Oversatt av: Erichsen, Dorthe
ISBN/EAN: 9788293311386
Kategori: Håndarbeid
Omtale Strikk svenske mønster
Som i Norge har de i Sverige en fantastisk rik skatt av tradisjonelle flerfargede strikkemønster. Her ser vi nærmere på 40 av disse mønstrene, og forvandler dem med hjelp av strikk og garn til nye, vakre plagg.
Blomster, border, geometriske figurer, stjerner, mennesker og dyr utgjør stammen i den svenske mønsterstrikkingen. Og i denne bokas mønsterbibliotek kan du ved hjelp av tydelige diagram og strikkede prøvelapper, se hvordan du maske for maske skaper dem.
Designeren Maja Karlsson har anvendt bokens mønster på 22 strikkede plagg med varierende vanskelighetsgrad - alt fra sokker og votter til trøyer og kofter. Plaggene er fine og finurlig konstruerte med bearbeidede detaljer som gir det lille ekstra.
La det vakre bildematerialet vekke din strikkelyst, og slipp løs fantasien og skaperkraften! Bruk de forskjellige mønstrene i boka på de plaggene du vil - eller anvend dem på helt andre strikkeprosjekt. For dette er en mønsterarv som er altfor vakker til å gå i glemmeboka.

Maja Karlsson er en erfaren og kunnskapsrik strikkedesigner, forfatter, fotograf, kursleder, og er mye rundt og foreleser i både Sverige og Norge. Mange tusen følger henne på instagram.

Til toppen

Flere bøker av Maja Karlsson: