Stumme skrik (Ebok)

Forfatter:

Kin Wessel (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Illustratør: Wessel, Kin
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.44 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203355844
Kategori: Krim og Spenning og Skjønnlitteratur
Omtale Stumme skrik
København 1705
Andreas Bødker blir funnet hengt i et kastanjetre. Tauet er bundet i håret hans, og det er et grotesk syn som møter Thomas av Boueberge og hans assistent Petter Hortten når de skal besiktige den døde i treet. Husmannssønn Hans Kiær blir arrestert for drapet - kroverten på Tre Hiorter kan nemlig fortelle at Bødker og Kiær hadde drukket tett hele kvelden og forlatt vertshuset sammen.

Men dette er bare starten på et dramatisk år i den dansk-norske hovedstaden. En student blir skutt ved en Hercules-statue. En borgermester blir spiddet på en statue på Kongens Nytorv. Ved siden av statuen svinger en mann vilt på en bloddryppende, svensk sabel og hveser så blodet spruter - tungen hans er skåret ut. Er han en svensk soldat på drapsoppdrag?

"Stumme skrik" er den sjette boken om de to heltene, professor Thomas av Boueberge og hans norske assistent Petter Hortten.

Til toppen

Historisk røverroman (...) glimrende underhodning.
Sindre Hovdenakk, VG

Andre utgaver

Stumme skrik
Bokmål Heftet 2014
Stumme skrik
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Kurt Aust:

Anmeldelser Stumme skrik
"Historisk røverroman (...) Stor historisk kunnskap i spennende format. (...) glimrende underhodning." 
Sindre Hovdenakk, VG

"En ung Ludvig Holberg og enda yngre Petter Wessel er representert i et frodig persongalleri i en stadig bedre bokserie. (...) Det er merkelig at denne serien ikke har et større publikum i Norge - og i Danmark."
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen 

"Rikholdig dansketidskrim. (...) en kriminalhistorie med kulturhistorisk innpakning. Forfatterens stoff- og kunnskapstilfang er stort, men nettopp at han boltrer seg i tids-, steds- og personbeskrivelsene, gir romanen et løft. Ikke minst når han på besnærende vis fletter inn to høyst reelle personligheter fra norsk historie."
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

Til toppen