Stygg kjærlighet (Heftet)

en roman

Forfatter:

Dorthe Erichsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 347
Forlag: Gursli Berg forl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ugly love
Oversatt av: Erichsen, Dorthe
ISBN/EAN: 9788293311331
Kategori: Romaner
Omtale Stygg kjærlighet
Da Tate Collins møter flygeren Miles Archer, vet hun at det ikke er kjærlighet ved første blikk. De vil ikke engang gå så langt som å anse seg som venner. Det eneste Tate og Miles har felles, er at de uten tvil begjærer hverandre sterkt. Og når dette blir klart for dem, innser de at de har de perfekte rammer rundt forholdet. Han vil ikke ha kjærlighet, hun har ikke tid til kjærlighet, så da står bare sexen igjen. Avtalen ville fungert perfekt, hvis Tate bare klarte å holde de to reglene Miles har satt opp.
Spør aldri om fortiden.
Ikke forvent noe om fremtiden.

De tror de kan takle dette, men innser nesten fra første stund at de overhodet ikke takler det. Hjerter blir infiltrert. Løfter blir brutt. Regler går til helvete. Kjærligheten blir stygg.

Historien om Colleen Hoover (f. 1979) er den reneste Askepott-historie. Læreren, som bor i Texas med mann og tre sønner, hadde alltid skrevet små historier til husbruk, men i november 2011 bestemte hun seg for å skrive en lengre historie inspirert av låten "Head Full of Doubt/Road Full of Promises" av Avett Brothers. Hun kalte historien for Slammed og publiserte den på nettet i januar 2012. Romanen ble fanget opp av en kjent bokblogger, og et halvt år senere lå den på bestselgerlisten til New York Times og rettighetene ble solgt til forlaget Atria Books.

Bøkene hennes preges av en mørk romantikk og tunge bakhistorier. Til tross for at hun hevder at hun ikke arbeider godt under press, har hun siden debuten i 2012 utgitt ytterligere sju romaner og en novelle, og to nye romaner venter på utgivelse i 2015. Flere av romanene har ligget øverst på bestselgerlisten til New York Times. Størst suksess har hun hatt med Hopeless som i januar 2013 gikk inn på førsteplass og lå der i flere uker.

Til toppen

Andre utgaver

Stygg kjærlighet
Bokmål Ebok 2015
Stygg kjærlighet
Bokmål Innbundet 2015

Flere bøker av Colleen Hoover: